Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στον Πειραιά

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στον Πειραιά – Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ–Ο/Γ «ΕΛΛΗ Τ.» στην Ηγουμενίτσα – Μεταφορά ασθενούς

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στον προβλήτα «ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΑ» του λιμένα Πειραιά, από προσωπικό της Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό τις Κυκλάδες, 25χρονος αλλοδαπός διότι βρέθηκε να κατέχει, εντός του ταξιδιωτικού του σακιδίου, μια (01) πλαστική συσκευασία η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης μεικτού βάρους 520 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.  

Φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr.

======================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ–Ο/Γ «ΕΛΛΗ Τ.» σημαίας Κύπρου, το οποίο βρίσκεται προσδεμένο στο λιμένα εξωτερικού, ότι κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης και ελέγχου καλής λειτουργίας των κυρίων μηχανών, διαπιστώθηκε διαρροή στο κέλυφος του στροφιλοφυσητήρα της δεξιάς κύριας μηχανής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας απαγορεύθηκε ο απόπλους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομισθεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα.

Οι επιβάτες με προορισμό την Ιταλία προωθήθηκαν με άλλο πλοίο της γραμμής.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε χθες, από το λιμάνι της Χάλκης στο λιμάνι της Ρόδου, με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΕΞΠΡΕΣ ΝΙΚΟΣ» Ν. Ρόδου 206, 73χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Wildcard SSL