Μηχανική βλάβη Ε/Γ – Ο/Γ «ΚΡΗΤΗ Ι» στην Πάτρα

Μηχανική βλάβη Ε/Γ – Ο/Γ «ΚΡΗΤΗ Ι» στην Πάτρα - Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα – Μεταφορά ασθενούς

 

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάτρας, από τον Πλοίαρχο του  Ε/Γ-Ο/Γ «ΚΡΗΤΗ Ι» Ν.Π. 10406, το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Πάτρας εκτελώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πάτρα για Ηγουμενίτσα - Βενετία, με 115 επιβάτες, ότι παρουσιάστηκε βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή.

Το πλοίο, επέστρεψε στο λιμάνι της Πάτρας με ασφάλεια, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης, από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Οι επιβάτες του πλοίου θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

==============================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, με προορισμό την Ιταλία, δέκα επτά (17) αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι εντός χώρου φορτίου φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.     

Επίσης, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων, με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.     

Τέλος, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικεία Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων, με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.     

Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά  έγγραφα.

==============================

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Ασφάλειας, 21χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ μετέφερε και δύο (02) αλλοδαπούς, που συνόδευαν το ανήλικο τέκνο τους, οι οποίοι επίσης κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το όχημα και τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν .

==============================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Κέρκυρας  στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με πλωτό περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,  30χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL