Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ στον Πειραιά - Τραυματισμός επιβάτιδος στη ν. Θήρα -Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ στον Πειραιά - Τραυματισμός επιβάτιδος στη ν. Θήρα -Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα -  Διακομιδή ασθενούς
 
    Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού,  ότι το Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧVIΙI” Ν.Π. 11500, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά προς Πόρο,Ύδρα,Ερμιόνη,Σπέτσες και Πορτοχέλι, παρουσίασε μηχανική βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή και ότι θα επέστρεφε στο λιμένα Πειραιά.
Το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Πειραιά, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους εξήντα τέσσερις επιβάτες του.
Από τη Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού απαγορεύτηκε ο απόπλους του  Ε/Γ-Υ/Γ, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
 
                                                                           *****
   Τραυματισμός 62χρονης επιβάτιδος σημειώθηκε στη Θήρα μεσημβρινές ώρες χθες,στο Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΠΟΛΑΡΙΣ'' Ν.Π. 10934.
   Συγκεκριμένα κατά την κάθοδό της στη σκάλα του πλοίου, η 62χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι της, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας για παροχή πρώτων βοηθειών.
      Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
                                                                           *****
     Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
   Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
   Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.
 
                                                                            *****
 Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες από το λιμένα Αλονήσου στο λιμένα Βόλου, με το  Ε/Π-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π. 10001,  64χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL