Σύλληψη αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη

Σύλληψη αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Μεταφορές ασθενών

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, από τον υπεύθυνο Ασφαλείας του Ο.Λ.Θ., ότι εντός του λιμένα υπάρχει ικανός αριθμός αλλοδαπών.

Άμεσα μετέβησαν στην περιοχή στελέχη της Λιμενικής Αρχής και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για είκοσι πέντε αλλοδαπούς, οι οποίοι κατά δήλωσή τους είχαν εξέλθει από φορτηγό όχημα σκίζοντας τον μουσαμά.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί είχαν στην κατοχή τους σημειώματα προσωρινής παραμονής από διάφορες Αστυνομικές Αρχές και από την Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης διερευνάται  ενδελεχώς η νομιμότητα κατοχής και ισχύς αυτών.

Με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος ο οδηγός του φορτηγού οχήματος και διετάχθη η σύλληψη των αλλοδαπών, των οποίων τα έγγραφα δεν είναι σε ισχύ και πρόκειται να προωθηθούν για διοικητική απέλαση.

===============

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πατρών από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, δύο (02) αλλοδαποί, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα αναφερόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.

===============

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω μεταφορές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης :

·        33χρονης, από το λιμάνι Κουκουναρίων Σκιάθου στο λιμάνι του  Κατηγιώργη Μαγνησίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» Ν. Σκιάθου 148 και

·        59χρονου, από το λιμάνι της Πάτμου στο λιμάνι της Σάμου με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΔΕΛΦΙΝΙ» Ν. Λέρου 56.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL