Συνέχεια ενημέρωσης για την προσάραξη Φ/Γ πλοίου στη Λευκάδα την 16/11/2018 – Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών στην Πάτρα – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα

Συνέχεια ενημέρωσης για την προσάραξη Φ/Γ πλοίου στη Λευκάδα την 16/11/2018 – Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών στην Πάτρα – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα

 

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αποκολλήθηκε με τη συνδρομή του Ρ/Κ «ΧΡΗΣΤΟΣ XXXIV» Ν.Π. 12317, μεσημβρινές ώρες χθες, το Φ/Γ ''KORAVI'' σημαίας Αλβανίας, το οποίο είχε προσαράξει βραδινές ώρες της 15/11/2018, στη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου Δουκάτου, νότια ν. Λευκάδας.

Το εν λόγω πλοίο, ρυμουλκήθηκε στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του λιμένα Βασιλικής, όπου παραμένει ασφαλώς αγκυροβολημένο συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο Πλοίαρχος.

 

*****

 

Στη σύλληψη τριών (03) ανδρών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στην πύλη εξόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., σε Ι.Χ.Ε. όχημα που εκφορτώθηκε από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από το εξωτερικό, με οδηγό έναν 31χρονο, συνοδηγό έναν 28χρονο και συνεπιβάτη έναν 31χρονο αλλοδαπό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους σαράντα έξι γραμμαρίων και δύο δεκάτων (46,2gr).

Ειδικότερα, βρέθηκαν στην τσέπη του μπουφάν του οδηγού τρεις (03) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη, μικτού βάρους τριάντα έξι γραμμαρίων και τεσσάρων δεκάτων (36,4gr), καθώς επίσης βρέθηκαν στην τσέπη του μπουφάν του συνοδηγού μία (01) πλαστική συσκευασία που περιείχε κατεργασμένη κάνναβη, μικτού βάρους εννέα γραμμαρίων και οχτώ δεκάτων (9,8gr) .

Προανάκριση διενεργείται από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

 

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στο www.hcg.gr.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL