Αλιευτικοί έλεγχοι στο Κερατσίνι – Σύλληψη οδηγού Ι.Χ. οχήματος στην Τήνο - Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του Γραφείου Αλιείας, του Β' Λιμενικού Τμήματος Κερατσινίου και του Δ' Λιμενικού Τμήματος Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά βεβαιώθηκαν οι κάτωθι παραβάσεις:
-τέσσερις (04) αγορανομικές παραβάσεις κατά εταιρείας, διότι στα δελτία αποστολής δεν αναγραφόταν η επιστημονική – εμπορική ονομασία των αλιευμάτων
-μία (01) αλιευτική παράβαση κατά ιχθυοπαραγωγού, διότι είχε προβεί στην αλιεία και εν συνεχεία στην εμπορία-πώληση επτά κιλών (7kg) του είδους τσιπούρα (sparus aurata) υπολειπομένων διαστάσεων 17-18εκ, αντί του προβλεπόμενου μεγέθους των 20εκ. Τα ως άνω αλιεύματα κατασχέθηκαν και πρόκειται να παραδοθούν σε ευαγή ιδρύματα.
-μία (01) αγορανομική παράβαση κατά ιχθυοπαραγωγού, διότι η σήμανση επί του κιβωτίου ανέγραφε ότι περιείχε αλίευμα του είδους σαργός, ενώ περιείχε το είδος τσιπούρα.
*****
Για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, συνελήφθη ένας 59χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Τήνου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής .
Συγκεκριμένα, κατόπιν διενέργειας αλκοολομέτρησης με τη μέθοδο εκπνεόμενου αέρα διαπιστώθηκε  ότι η συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του κατά τη δεύτερη μέτρηση ήταν 0,74mg/ltr.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Αγίας Άννας Νάξου στο λιμένα Πίσω Λιβάδι Πάρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.Ν.64, βρέφος, το οποίο έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL