Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό πακέτων με τσιγάρα στο Ληξούρι την 19/12/2011 και εντοπισμός του Φ/Γ πλοίου «LOUGHBOROUGH» με λαθραία τσιγάρα μετά από επιχείρηση δυνάμεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ

Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό πακέτων με τσιγάρα στο Ληξούρι την 19/12/2011 και εντοπισμός του Φ/Γ πλοίου «LOUGHBOROUGH» με λαθραία τσιγάρα μετά από επιχείρηση δυνάμεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ  - Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό πτώματος άνδρα αγνώστων στοιχείων στο Πόρτο Ράφτη την 19/12/11

Συνέχεια ενημέρωσης:

Σε συνέχεια των ερευνών που διεξάγει η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας κατόπιν ανεύρεσης ποσότητας τσιγάρων στις ακτές της δυτικής άκρας του νησιού και ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στις ελληνικές αρχές από επιχειρησιακά μέσα Μεικτής Ευρωπαϊκής Επιχείρησης «ΑΙΝΕΙΑΣ» (ΝΑ ΙΤΑΛΙΑ), τις απογευματινές ώρες της 19-12-11 εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Δ-ΝΔ Ν. Ζακύνθου μετά από συνδυασμένη επιχείρηση δυνάμεων Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΑΘ 070, ελικόπτερο HC-36) το Φ/Γ πλοίο «LOUGHBOROUGH» σημαίας Μολδαβίας και 6μελές αλλοδαπό πλήρωμα (πέντε υπήκοοι Ουκρανίας και ένας Μολδαβίας), έμφορτο ποσότητας λαθραίων τσιγάρων, που σύμφωνα με τη φορτωτική του ανερχόταν σε 2.000 χαρτοκιβώτια.  

Με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα Κεφαλληνίας το Φ/Γ οδηγήθηκε στο λιμάνι Αργοστολίου πρωινές ώρες σήμερα για περαιτέρω έλεγχο. Κατά την καταμέτρηση του φορτίου που υπήρχε στο πλοίο, βρέθηκε ποσότητα μικρότερη από την αναγραφόμενη στη φορτωτική και συγκεκριμένα 1.411 χαρτοκιβώτια τσιγάρα, δηλαδή 706.500 πακέτα.

Επίσης, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κεφαλληνίας, ανευρέθησαν στην ακτή «ΜΗΝΙΕΣ» Αεροδρομίου, δύο κιβώτια τσιγάρων της ίδιας μάρκας με το φορτίο του πλοίου.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το πλοίο και το φορτίο των λαθραίων τσιγάρων  κατασχέθηκαν.

Φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr.

=================

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναγνωρίστηκε από τους οικείους του το πτώμα ανδρός αγνώστων στοιχείων που εντοπίστηκε στο Πόρτο Ράφτη την 19/12/11.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 45 ετών.

Σχετικά αρχεία: 

Wildcard SSL