Μη προσέγγιση Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» στους Λειψούς λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Μη προσέγγιση  Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» στους Λειψούς λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Συλλήψεις αλλοδαπών και διακινητών στην Ηγουμενίτσα

Η Λιμενική Αρχή Λειψών, ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» Ν.Π. 11957 ότι η προσέγγιση στο λιμάνι ήταν επισφαλής λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και θα συνέχιζε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του για Αγία Μαρίνα Λέρου.

Στους Λειψούς, ανέμεναν προς επιβίβαση οκτώ (08) επιβάτες με προορισμό τη Ρόδο, ενώ στο πλοίο επέβαιναν δεκατέσσερις (14) επιβάτες προς αποβίβαση, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους σήμερα με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» Ν.Κ. 02.

====================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, δύο (02) αλλοδαποί, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα αναφερόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.

====================

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 21χρονος συνοδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει εντός του φορτίου του οχήματος (βαρέλια με ελιές) τέσσερις (04) αλλοδαπούς, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Επίσης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο ίδιο λιμάνι, συνελήφθη από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 37χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο διότι, διαπιστώθηκε να μεταφέρει δύο (02) αλλοδαπούς, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ τα Φ/Γ οχήματα των δυο περιπτώσεων κατασχέθηκαν.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL