Κατάσχεση οστράκων ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση στην Καβάλα και σύλληψη - Σύλληψη αλλοδαπών στη Σάμο - Διακομιδή ασθενούς

Κατάσχεση οστράκων ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση στην Καβάλα και σύλληψη - Σύλληψη αλλοδαπών στη Σάμο - Διακομιδή ασθενούς

 

Εφτακόσια πενήντα εννέα κιλά και τετρακόσια γραμμάρια (759,4 kg) όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

Συγκεκριμένα, ανωτέρω στελέχη εντόπισαν και ακινητοποίησαν στην παλαιά εθνική οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης Ι.ΧΕ. όχημα με οδηγό έναν 52χρονο, ο οποίος μετέφερε σαράντα έναν (41) σάκους με όστρακα του είδους ''αχιβάδα'', βάρους πεντακοσίων είκοσι κιλών και τετρακοσίων γραμμαρίων (520,4 kg) και δέκα (10) σάκους με όστρακα του είδους ''τελίνα'', βάρους διακοσίων τριάντα εννέα κιλών (239 kg), στερούμενα συνοδευτικών εγγράφων που να αποδεικνύουν την προέλευσή τους.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 52χρονος, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα και οι ανωτέρω ποσότητες των οστράκων.

 

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.

 

*****

 

  Για κατοχή και διακίνηση πλαστών εγγράφων συνελήφθησαν δύο (02) αλλοδαποί, ηλικίας 34 και 35 ετών αντίστοιχα, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Λιμεναρχείου Σάμου, ενώ συνελήφθησαν επίσης και δύο (02) αλλοδαποί, ηλικίας 36 και 17 ετών αντίστοιχα, για κατοχή πλαστών εγγράφων.

  Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο λιμένα Μαλαγαρίου Σάμου, κατά την προετοιμασία απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, εντοπίστηκαν να κατέχουν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν.

  Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

   

  *****

   

  Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάτμου στο λιμένα Λακκί Λέρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 33χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

   

   

  Σχετικά αρχεία: 

  Κατηγορία:


  Wildcard SSL