Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα -Αποβίβαση ασθενούς από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στο Ηράκλειο – Λειτουργία συρταρωτής γέφυρας πορθμού Ευρίπου

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 43 και 44 ετών αντίστοιχα προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατελήφθη ο 43χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε οχήματος, να μεταφέρει τον 44χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα και τα ανωτέρω έγγραφα.
 
Επίσης, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 34 και 33 ετών αντίστοιχα προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, από τον πλοίαρχο το Ε/Γ – Ο/Γ «ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ» Ν.Η. 31, το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Ηρακλείου με προορισμό τον Πειραιά, ότι επιστρέφει στο λιμάνι προκειμένου αποβιβάσει 44χρονο αλλοδαπό ασθενή, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου ο 44χρονος παρελήφθη ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό  Γενικό Νοσοκομείο  Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), ενώ το  « ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ» απέπλευσε για συνέχιση του δρομολογίου του.
*****
Γίνεται γνωστό ότι η συρταρωτή γέφυρα πορθμού Ευρίπου θα λειτουργήσει το βράδυ της Κυριακής 23/12/2018  για την εξυπηρέτηση αναγκών ναυσιπλοΐας.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL