Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο – Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στο Λαύριο -Διακομιδή ασθενούς

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο – Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στο Λαύριο -Διακομιδή ασθενούς

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες της 24/12/18, επί της οδού Νεάρχου στο Ηράκλειο, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 45χρονο, συγκρούστηκε με έτερο Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 51χρονο και δύο συνεπιβάτες.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 45χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, μεσημβρινές ώρες χθες, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Ι/Φ ''KORKMAZ F'' σημαίας Τουρκίας, στη θαλάσσια περιοχή 1,6 ν.μ. νότια ν. Πάτροκλου, με μοναδικό επιβαίνοντα τον 40χρονο αλλοδαπό Κυβερνήτη του.

Άμεσα απέπλευσαν προς παροχή συνδρομής περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Ι/Δ-Τ/Χ ''SEA SOS 1'' T.Λ. 325 από το οποίο ρυμουλκήθηκε το ''KORKMAZ F'' στον εμπορικό λιμένα Λαυρίου, συνοδευόμενο από το πλωτό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ι/Φ μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη, πρωινές ώρες χθες, από το λιμάνι Γαυρίου Άνδρου στο λιμάνι της Ραφήνας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. 66χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL