Συνέχεια ενημέρωσης για τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη στη Χαλκίδα την 24/12/2018 - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη στη Σαλαμίνα – Διακομιδές ασθενών

Συνέχεια ενημέρωσης: 
Εντοπίστηκε ο υπαίτιος οδηγός, ο οποίος πρωινές ώρες της 24/12/2018 προκάλεσε με Ι.Χ.Ε. όχημα τον τραυματισμό 27χρονου πεζού επί της συρταρωτής γέφυρας πορθμού Ευρίπου, ενώ κατόπιν είχε εγκαταλείψει τον τόπο του ατυχήματος προς άγνωστη κατεύθυνση.
Πρόκειται για 69χρονο ημεδαπό άνδρα.
*****
Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της συμβολής των οδών Σαλαμινομάχων και Τσιμισκή στα Παλούκια Σαλαμίνας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα μπορντό  χρώματος, αγνώστων λοιπών στοιχείων, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 28χρονο και συνεπιβάτη μία 27χρονη.
Στη συνέχεια ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. οχήματος εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οι επιβάτες του δίκυκλου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας Θριάσιο προς παροχή των πρώτων βοηθειών , απ΄ όπου και εξήλθαν .
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
88χρονης και 32χρονης από το λιμένα Ίου στο λιμένα Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΟΥΛΗΣ'' Ν. Θήρας 41, και
32χρονης από το λιμένα Αίγινας στο λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL