Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό του Φ/Γ πλοίου «LOUGHBOROUGH» με λαθραία τσιγάρα μετά από επιχείρηση δυνάμεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ την 19/12/2011

Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό  του Φ/Γ πλοίου «LOUGHBOROUGH» με λαθραία τσιγάρα μετά από επιχείρηση δυνάμεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ την 19/12/2011 – Πνιγμός άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Θεσσαλονίκη – Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στις εκβολές του Εύηνου ποταμού

Συνέχεια ενημέρωσης:

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Εισαγγελέα και Ανακριτή, συνελήφθησαν οι έξι (06) αλλοδαποί, πλήρωμα του Φ/Γ «LOUGHBOROUGH», ενώ οι διαφυγόντες δασμοί σύμφωνα με έκθεση του Τελωνείου Αργοστολίου ανέρχονται στο ποσό των δύο εκατομμυρίων διακοσίων ενενήντα πέντε χιλιάδων, πέντε ευρώ και ενενήντα λεπτών (2.295.005,90).  

====================

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην παραλία Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Στην περιοχή κατέφθασε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, το οποίο διαπίστωσε το θάνατό του.

Πρόκειται για λευκό άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών, ύψους 1.80-1.85, με μακριά γκρίζα μαλλιά, λεπτός, ενδεδυμένος με μπλε σκούρο πουκάμισο, καφέ παντελόνι, καφέ ζώνη και μαύρα παπούτσια.

Η σορός του ανωτέρω βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.  

====================

Η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ότι το Ιστιοφόρο σκάφος «FREEVOLA» Ν.Π.8233, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, είχε προσαράξει σε αβαθή, στις εκβολές του Εύηνου ποταμού.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του Ιστιοφόρου δεν διέτρεχαν κίνδυνο και δεν είχε προκληθεί μηχανική βλάβη.

Στην περιοχή κατέπλευσαν προς παροχή βοήθειας πλωτό περιπολικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Ρ/Κ «ΠΑΤΡΕΥΣ» Ν.Πάτρας 384.

Το «FREEVOLA» κατέπλευσε και προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι του Μεσολογγίου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, ρυμουλκούμενο από το Ρ/Κ «ΠΑΤΡΕΥΣ» και συνοδευόμενο από το πλωτό περιπολικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Οι τρεις επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους.

Από το Υπολιμεναρχείο Μεσολογγίου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

  

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL