Συλλήψεις στην Πάτρα - Τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς στη Λευκάδα, την Καβάλα και τον Πειραιά

Συλλήψεις στην Πάτρα - Τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς στη Λευκάδα, την Καβάλα και τον Πειραιά

 

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών και του 45χρονου αλλοδαπού άμεσου συνεργού τους προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκαν δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, να αποπειρώνται να εξέλθουν παράνομα της χώρας με την άμεση συνέργεια ενός 45χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τους συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί τους με το ως άνω πλοίο.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 45χρονου προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανωτέρω στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, ως οδηγός Φ/Γ οχήματος το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

*****

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Θεόδωρου Φλογαΐτη εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Λευκάδας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 24χρονος συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 19χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας.

 

*****

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Ελευθερών Καβάλας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 45χρονο αλλοδαπό προσέκρουσε σε παρακείμενο τοίχο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, από όπου και εξήλθε.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο οδηγός διότι διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

*****

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην περιοχή Αργοσαρωνικού του κεντρικού λιμένα Πειραιά, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 58χρονος, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε μία 45χρονη.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός της οδηγού του δικύκλου καθώς και της συνεπιβάτιδός της, οι οποίες διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ''ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ'' Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. οχήματος.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL