Εκδήλωση πυρκαγιάς σε ανελκυσμένα Ι/Φ σκάφη στην Πάτρα – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα -Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, για εκδήλωση πυρκαγιάς στα Ι/Φ σκάφη “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” Ν.Π. 5354 και “ΒΕΛΟΣ” Ν.Π. 9528, τα οποία βρίσκονταν ανελκυσμένα στην προβλήτα Ν. 17 , του βορείου λιμένα Πατρών. 
Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς  οχήματα και σκάφος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία έθεσαν σε πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά. 
Από το περιστατικό προκλήθηκε αποκόλληση του κύριου ιστίου του “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” και πτώση του σε παρακείμενο σκάφος με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών σε αυτό, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των σκαφών μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
*****
Στη σύλληψη ενός 22χρονου προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στον κεντρικό λιμένα Καβάλας, βρέθηκαν στην κατοχή του 22χρονου δύο (02) νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 6,5 γραμ. και 2,9 γραμ. αντίστοιχα καθώς και δύο (02) τρίφτες με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
*****
Στη σύλληψη  ενός 24χρονου αλλοδαπού, προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας στην πύλη ελέγχου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών σε Ι.Χ.Ε. όχημα , διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος κατά την πληκτρολόγηση των στοιχείων του σε Η/Υ του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας εμφάνισε ταυτότητα SCHENGEN μέτρο με σκοπό «απαγόρευση εισόδου ή διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών σε έδαφος SCHENGEN».
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας .
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL