Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στην Κω – Σύλληψη αλλοδαπών στη Σάμο - Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στο Ηράκλειο – Διακομιδή ασθενούς

Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στην Κω – Σύλληψη αλλοδαπών στη Σάμο - Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στο Ηράκλειο – Διακομιδή ασθενούς

 

Στον εντοπισμό και τη διάσωση δεκατριών (13) αλλοδαπών προέβησαν,  πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή πλησίον επιβατηγού λιμένα Κω, λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Κω.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

*****

 

Στη σύλληψη οχτώ (08) αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Σάμου.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας στο λιμένα Μαλαγαρίου, κατά τον καταπόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, κατείχαν και επέδειξαν ο ένας εκ των ανωτέρω ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, και οι υπόλοιποι πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Νεάρχου στο Ηράκλειο, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 60χρονο, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 43χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού της μοτοσυκλέτας, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για παροχή πρώτων βοηθειών, απ΄ όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πίσω Αετού Ιθάκης στο λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΟΔΥΣΣΕΑΣ” Ν. Ιθάκης 459, 60χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL