Ανεύρεση σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Παλαιά Φώκαια – Σύλληψη αλλοδαπού και της άμεσης συνεργού του στην Πάτρα – Τραυματισμός γυναίκας στο λιμένα Ραφήνας – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

Ανεύρεση σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Παλαιά Φώκαια – Σύλληψη αλλοδαπού και της άμεσης συνεργού του στην Πάτρα Τραυματισμός γυναίκας στο λιμένα Ραφήνας – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

 

Εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, μία (01) σορός ανδρός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην παραλία Αναβύσσου πλησίον της θάλασσας, και συγκεκριμένα σε δύσβατο σημείο στο 47,5 χλμ.

Ανωτέρω σορός ηλικίας περίπου άνω των 50 ετών, ύψους περίπου 1,75m και με λευκή κόμη, έφερε μόνο μαύρα παπούτσια και μαύρες κάλτσες, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείο Λαυρίου.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού και της 54χρονης αλλοδαπής άμεσης συνεργού του προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη σε συνεργασία με στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε ένας 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, να αποπειράται να εξέλθει παράνομα της χώρας με την άμεση συνέργεια μίας 54χρονης αλλοδαπής, η οποία τον συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του με το ως άνω πλοίο.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Μία 62χρονη πεζή τραυματίστηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα Ραφήνας, όταν σύμφωνα με δήλωσή της κινούνταν από την προβλήτα Νο8 προς την προβλήτα Νο7 και σκόνταψε σε μία ανωμαλία του εδάφους της τσιμεντένιας προβλήτας, με αποτέλεσμα την πτώση της και την πρόκληση τραύματος στο πρόσωπό της.

Άμεσα η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ''ΚΑΤ'' για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

 

*****

 

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέττα - καρέττα εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών στην περιοχή ''ΠΕΤΟΝΑΚΙ'' Νεάπολης Λακωνίας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL