Έρευνες και εντοπισμός αλλοδαπών στη ν.Λέσβο – Διακομιδή ασθενούς

Έρευνες και εντοπισμός αλλοδαπών στη  ν.Λέσβο – Διακομιδή ασθενούς 
 
    Στον εντοπισμό εκατόν έντεκα (111) συνολικά αλλοδαπών προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής σε συνεργασία με στελέχη της δύναμης FRONTEX και της Ελληνικής Αστυνομίας.
  Συγκεκριμένα, μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη  θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της ν. Λέσβου από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και σκάφος της δύναμης FRONTEX το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2019'', εντοπίστηκαν σε δύσβατη περιοχή του οικισμού ''ΤΣΟΝΙΑ'', ογδόντα εννέα (89) αλλοδαποί, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκαν στην ίδια περιοχή από τα στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης και της ΕΛ.ΑΣ. ακόμη είκοσι δύο (22) αλλοδαποί.
    Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μήθυμνας. 
 
           *****
 
  Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Οινουσσών στο λιμένα Χίου, με ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 15χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL