Προσάραξη Φ/Γ πλοίου στη Μύκονο – Σύλληψη οδηγού Δ/Κ οχήματος στην Ιθάκη

Προσάραξη Φ/Γ πλοίου στη Μύκονο – Σύλληψη οδηγού Δ/Κ οχήματος στην Ιθάκη
 
Προσάραξη του Φ/Γ πλοίου ''ΕΙΡΗΝΗ'' ΝΠ 7147, με επτά (07) μέλη πληρώματος, σημειώθηκε βραδινές ώρες χθες, σε αμμώθη αβαθή στον Παλαιό Λιμένα Μυκόνου.
Το ''ΕΙΡΗΝΗ'', έμφορτο με  915,260 μετρικούς τόνους αμμοχάλικο, τους οποίους πρόκειται να ξεφορτώσει στη Μύκονο, προσάραξε λόγω θραύσης των κάβων πρόσδεσης, ως συνέπεια των ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Στο σημείο μετέβη το Ρ/Κ “ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ 18” Ν.Π. 10966, με τη συνδρομή του οποίου το ''ΕΙΡΗΝΗ'' αποκολλήθηκε απογευματινές ώρες σήμερα και προσδέθηκε με ασφάλεια στον Παλαιό Λιμένα Μυκόνου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού επιθεώρησης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί. 
 
*****
 
Για οδήγηση δίκυκλου οχήματος χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης συνελήφθη ένας  48χρονος αλλοδαπός, βραδινές ώρες σήμερα, από τα στελέχη του γραφείου Τροχαίας της Λιμενικής Αρχής Ιθάκης,  κατά τη διάρκεια ελέγχου εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Βαθέως Ιθάκης.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL