Σύλληψη αλλοδαπών στη Ρόδο –

Σύλληψη αλλοδαπών στη Ρόδο – Τραυματισμός εργατοτεχνίτη στη Σαλαμίνα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα

 

Για παράνομη είσοδο συνελήφθησαν τέσσερις (04) αλλοδαποί, απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, καθώς επίσης και ένας 47χρονος αλλοδαπός για τη διευκόλυνση παράνομης διαμονής των ανωτέρω.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο λιμένα ''ΚΟΛΩΝΑΣ'' ν. Ρόδου από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, εντοπίστηκε ένας 47χρονος αλλοδαπός να βοηθά τέσσερις (04) αλλοδαπούς, στερούμενους των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων, να επιβιβασθούν σε ενοικιαζόμενο Ι.Χ.Ε όχημα, με σκοπό να μεταβούν ακτοπλοϊκώς στην Αθήνα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για περιστατικό τραυματισμού ενός 52χρονου αλλοδαπού εργατοτεχνίτη μεσημβρινές ώρες της 23/02/19.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL