Πτώση ατόμου στη θάλασσα στη μαρίνα Αλίμου - Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

Πτώση ατόμου στη θάλασσα στη μαρίνα Αλίμου - Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας
 
 
    Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Φλοίσβου, για πτώση ατόμου στη θάλασσα, το οποίο γλίστρησε από σκάφος που ελλιμενίζονταν στη μαρίνα Αλίμου.
   Άμεσα στο σημείο μετέβη στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή πληρώματος του ΕΚΑΒ, περισυνέλεξαν τον ανωτέρω από τη θάλασσα.
   Ο ανωτέρω, ηλικίας 33 ετών, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο  Γενικό Νοσοκομείο  “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας, για ιατρικές εξετάσεις, απ΄ όπου και εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.
*****
   Στη σύλληψη ενός 19χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
  Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
     Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.
 *****
  Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 59χρονος ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
 
*****
  Μία χελώνα του είδους ''πρασινοχελώνα'', εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, στη θαλάσσια περιοχή Φανερωμένης Σαλαμίνας.
  Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL