Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στέλεχος της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 34χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι κατείχε και επέδειξε τέσσερα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με τα οποία είχε σκοπό να μεταφέρει στο εξωτερικό δύο (02) αλλοδαπούς (άνδρα -γυναίκα), οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το αναφερόμενο όχημα.    

=================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.     

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά  έγγραφα.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL