Συνέχεια ενημέρωσης για εξάρθρωση κυκλώματος παράνομης διακίνησης καπνικών ειδών στην Ελευσίνα -Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό στην Αίγινα– Θαλάσσια ρύπανση στην Αρτέμιδα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Σύλληψη οδηγού οχήματος στο Ναύπλιο -

Συνέχεια ενημέρωσης για εξάρθρωση κυκλώματος παράνομης διακίνησης καπνικών ειδών στην Ελευσίνα -Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό στην Αίγινα– Θαλάσσια ρύπανση στην Αρτέμιδα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα  – Σύλληψη οδηγού οχήματος στο Ναύπλιο - Διακομιδή ασθενούς
 
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τη σύλληψη ενός (01) αλλοδαπού και τριών (03) ημεδαπών, για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας» και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν είκοσι χιλιάδες εξακόσια (20.600) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, αναφέρεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί τους, σύμφωνα με έγγραφο του Τελωνείου Ελευσίνας και Αθηνών, ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των ογδόντα έξι χιλιάδων τριακοσίων ενενήντα πέντε ευρώ και δεκαεννέα λεπτών (86.395,19 €).
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη λιμένα Σουβάλας ν. Αίγινας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 58χρονος, στην προσπάθεια του να  το μετακινήσει από τον χώρο στάθμευσης  κάνοντας οπισθοπορεία, παρέσυρε δύο πεζούς, μία 87χρονη και έναν 89χρονο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. 
Οι ανωτέρω  διακομίσθηκαν  με ασθενοφόρο όχημα του Κέντρου Υγείας Αίγινας  στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 87χρονης.  
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας.
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέας Ραφήνας, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό ρύπανσης στη θαλάσσια περιοχή λιμένα Αρτέμιδας.
Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη ρύπανσης δεκαπέντε (15) μέτρων μήκους και τριών (03) μέτρων πλάτους εντός της οποίας υπήρχαν διάσπαρτες ιριδίζουσες λωρίδες πετρελαιοειδών.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση λήφθηκαν δείγματα από την θάλασσα και από ένα ιδιωτικό σκάφος που βρέθηκε στην περιοχή, τα οποία θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του κράτους, ενώ  έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα (τοποθέτηση απορροφητικών μέσων) για την αντιμετώπιση της ανωτέρω ρύπανσης .
*****
Στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού , προέβησαν απογευματινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό  ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
*****
Για οδήγηση Ι.Χ.Ε. οχήματος χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης συνελήφθη ένας  26χρονος, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη των γραφείων Δίωξης Ναρκωτικών και Τροχαίας της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου,  κατά τη διάρκεια ελέγχου εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Ναυπλίου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μαθρακίου Κέρκυρας στο λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 70χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL