Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Νάξο – Θάνατος ερασιτέχνη αλιέα στο Κατάκολο – Σύλληψη αλλοδαπού οδηγού στην Πάτρα – Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στην Πρέβεζα

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Νάξο – Θάνατος ερασιτέχνη αλιέα στο Κατάκολο – Σύλληψη αλλοδαπού οδηγού στην Πάτρα – Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στην Πρέβεζα

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΡΤΕΜΙΣ'' Ν.Π. 10317 ότι μετά τον απόπλου του από το λιμένα Ίου με προορισμό το λιμένα Νάξου, διαπιστώθηκε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.

Το ανωτέρω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Μήλο για Κίμωλο – Φολέγανδρο – Σίκινο – Ίο – Νάξο – Πάρο – Σύρο, συνέχισε τον πλου του με χρήση της αριστερής κύριας μηχανής και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Νάξου, όπου αποβιβάστηκαν είκοσι δύο (22) επιβάτες, τρία (03) Ι.Χ., ένα (01) Φ/Γ και τρία (03) Δ/Κ.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΑΡΤΕΜΙΣ'', ενώ οι επιβάτες και τα οχήματα που επέβαιναν σε αυτό με προορισμό την Πάρο και τη Σύρο, καθώς επίσης οι επιβάτες και τα οχήματα που ανέμεναν στους λιμένες Νάξου, Πάρου και Σύρου πρόκειται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κατάκολου, πρωινές ώρες σήμερα, ότι 67χρονος κατά τη διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας από τον προσήνεμο μώλο της μαρίνας Κατάκολου, έπεσε στη θάλασσα και συγκεκριμένα πάνω στα βράχια του ανωτέρω μώλου.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν ότι ο 67χρονος βρισκόταν σε θέση πρηνηδόν πάνω στα βράχια του μώλου και χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ αφού περισυνελέγη με τη συνδρομή έτερων παρευρισκομένων ερασιτεχνών αλιέων, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η σορός του ανωτέρω πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Ρίου Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 56χρονου αλλοδαπού οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εξόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προερχόμενο από λιμένα του εξωτερικού, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστή άδεια κυκλοφορίας για το Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ως άνω όχημα καθώς επίσης και το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 20 (πεζόδρομος) στη χερσαία ζώνη του λιμένα Πρέβεζας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 63χρονος παρέσυρε έναν 65χρονο πεζό, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του πεζού.

Άμεσα ο ανωτέρω 65χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

 

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL