Συλλήψεις για απόπειρα ιχθυοκλοπής στο Πόρτο Λάγος – Αποβίβαση ασθενούς μέλους πληρώματος από δεξαμενόπλοιο στην Καλαμάτα – Διακομιδή ασθενούς

Συλλήψεις για απόπειρα ιχθυοκλοπής στο Πόρτο Λάγος – Αποβίβαση ασθενούς μέλους πληρώματος από δεξαμενόπλοιο στην Καλαμάτα – Διακομιδή ασθενούς 
 
       Για απόπειρα ιχθυοκλοπής συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 33 και 41 ετών, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πόρτο Λάγους με τη συνδρομή  στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής.
       Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η οικεία Λιμενική Αρχή για παράνομη αλιεία και κλοπή αλιευμάτων με πόντιση αλιευτικών εργαλείων (διχτυών) στη λιμνοθάλασσα του Πόρτο Λάγους και συγκεκριμένα σε περιοχή μισθωμένη από τον αλιευτικό συνεταιρισμό με τη χρήση αυτοσχέδιας πλωτής ξύλινης κατασκευής.
       Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν τα στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν την αυτοσχέδια πλωτή ξύλινη κατασκευή ενώ ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι δράστες, πεζοί, στο 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Φαναρίου  Πόρτο Λάγους.
        Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Πόρτο Λάγους του  Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν 1500 μέτρα διχτυών από μεσηνέζα (ΜΟΝΟΦΙΛΑΜΕΝΤ) και η αυτοσχέδια πλωτή ξύλινη κατασκευή. 
 
                                                        *****
 
         Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καλαμάτας, απογευματινές ώρες σήμερα, ότι 52χρονος αλλοδαπός, μέλος πληρώματος του Δ/Ξ πλοίου “MAERSK PROGRESS” σημαίας Σιγκαπούρης,  έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
       Ο 52χρονος παρελήφθη από την Ε/Γ – Λάντζα «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι» Ν.Κ. 307 και μεταφέρθηκε στο λιμένα Καλαμάτας, όπου διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας για ιατρικό έλεγχο.
 
                                                                           *****
 
      Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το  Ε/Π-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π. 10001, 87χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL