Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και αλλοδαπών διακινητών στην Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και αλλοδαπών διακινητών στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη – Μεταφορά ασθενούς

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 35χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και ο 36χρονος αλλοδαπός συνοδηγός, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρουν, κρυμμένους στο πορτ μπακαζ του αυτοκίνητου, δυο (02) αλλοδαπούς στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

=====================

Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό της Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο, 28χρονος ημεδαπός διότι βρέθηκε να κατέχει μια (01) μεταλλική ταμπακιέρα η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 7 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

=====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε χθες, από την Ιερά Μονή Δοχειαρίου στο λιμάνι Ουρανούπολης, με το Ε/Γ «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» Ν.Ι. 308, 77χρονος ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL