Ακυβερνησία ιστιοφόρου στο Λαύριο - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη στη Ζάκυνθο - Σύλληψη οδηγού στη Μύκονο

Ακυβερνησία ιστιοφόρου στο Λαύριο - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη στη Ζάκυνθο - Σύλληψη οδηγού στη Μύκονο 
 
  Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω βλάβης πηδαλίου του Ι/Φ ''IDHRA'' σημαίας Ιταλίας, στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της ν.Μακρονήσου, με πέντε (05) επιβαίνοντες.
  Άμεσα απέπλευσαν προς παροχή συνδρομής το Τ/Χ ''SEA SOS I'' Τ.Λ. 325 το οποίο εντόπισε και ρυμούλκησε το ''IDHRA'' στο λιμένα Λαυρίου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια όλοι οι επιβαίνοντες.
   Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Λαυρίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ι/Φ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
 
       *****
 
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 25 και 23 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ο 25χρονος κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό της 23χρονης πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.
Επίσης, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 33 και 26 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
  Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό,ο μεν 26χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα , με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια του 33χρονου, ο οποίος τον συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του.
   Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
         *****
  Στη σύλληψη ενός 19χρονου αλλοδαπού  προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
  Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας καθώς και μετά από υπόδειξη οδηγού φορτηγού οχήματος, εντοπίστηκε   κρυμμένος ο ανωτέρω αλλοδαπός εντός του φορτίου του επικαθήμενου, χωρίς να φέρει ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
   Προανάκριση διενεργείται από το  Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
 
             *****
  Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη 29χρονου οδηγού δικύκλου, σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα στη Ζάκυνθο, στην προσωρινή συναρμολογούμενη μεταλλική στρατιωτική γέφυρα ποταμού Αγίου Χαραλάμπη.
      Συγκεκριμένα και μετά από δήλωση του  29χρονου, έπεσε από Ι.Χ.Ε. όχημα που κινούνταν επί της γέφυρας, κομμάτι πλέγματος το οποίο δεν ήταν καλά προσδεδεμένο σε αυτό και το οποίο προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα.
      Ο 29χρονος οδηγός δικύκλου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου  προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ αναζητείται ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. οχήματος.
     Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****   
 
    Στη σύλληψη 18χρονου οδηγού Ε.Ι.Χ.. οχήματος προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου.
  Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στον Νέο Λιμένα Μυκόνου ''ΤΟΥΡΛΟΣ'', διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω στερείτο άδειας ικανότητας οδήγησης.
   Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL