Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό και διάσωση αλλοδαπών στη Σάμο την 19/03/19 –

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό και διάσωση αλλοδαπών στη Σάμο την 19/03/19 – Πτώση άνδρα στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη – Ακυβερνησία λόγω μηχανικής βλάβης φορτηγού πλοίου εμπορευματοκιβωτίων βόρεια της Άνδρου
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τον εντοπισμό και τη διάσωση εξήντα έξι (66) αλλοδαπών στη Σάμο την 19-03-19 και την σύλληψη ενός 23χρονου εξ αυτών για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, γνωρίζεται ότι, σύμφωνα με έγγραφο του Τελωνείου Σάμου, το σύνολο των αναλογούντων δασμών και φόρων ανέρχεται σε χίλια διακόσια σαράντα τρία ευρώ και είκοσι δύο λεπτά (1.243,22€).
 
*****
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, για πτώση ατόμου στη θαλάσσια περιοχή Θεσσαλονίκης, στο ύψος της οδού Πέτρου Συνδίκα.
Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,  διαπιστώνοντας πως επρόκειτο για 63χρονο άνδρα, ο οποίος είχε εξέλθει έχοντας τις αισθήσεις του και καλά στην υγεία του. 
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
Ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, έμεινε βραδινές ώρες χθες, το φορτηγό πλοίο εμπορευματοκιβωτίων “OCEAN PROMISE” σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου με 24 αλλοδαπούς μέλη πληρώματος, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια ν. Άνδρου, χωρίς να αιτεί συνδρομή.
Το πλοίο αποκατέστησε μερικώς τη βλάβη και κατευθύνθηκε με μειωμένη ταχύτητα προς το αγκυροβόλιο του Πειραιά, όπου και κατέπλευσε με ασφάλεια.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “OCEAN PROMISE” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης.
 
                                                                             
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL