Θάνατος άνδρα στην Κόρινθο – Αποβίβαση ασθενούς μέλους πληρώματος από φορτηγό πλοίο στον Αστακό – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Ζάκυνθο – Βύθιση Ε/Π-Α/Κ σκάφους στη Μύρινα

Θάνατος άνδρα στην Κόρινθο – Αποβίβαση  ασθενούς μέλους πληρώματος από φορτηγό πλοίο στον Αστακό – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Ζάκυνθο – Βύθιση Ε/Π-Α/Κ σκάφους στη Μύρινα
 
   Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή εντός της διώρυγας Κορίνθου, 48χρονος αλλοδαπός.
  Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
  Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου  που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 
 
*****
 
   Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πλατυγιαλίου, μεσημβρινές ώρες χθες, ότι 29χρονος αλλοδαπός, μέλος πληρώματος του Φ/Γ πλοίου “ASIM IMAMOGLU” σημαίας Τουρκίας,  έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
  Ο 29χρονος μεταφέρθηκε με τη βοηθητική λέμβο του πλοίου στο λιμένα Αστακού και από εκεί στο Κέντρο Υγείας Αστακού αρχικά και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα στο Γ.Ν. Αγρινίου.
 
*****
 
  Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού Κ. Λομβάρδου, όταν δίκυκλο όχημα, με οδηγό έναν 24χρονο, προσέκρουσε σε Ε.Ι.Χ. όχημα, με οδηγό έναν 56χρονο.
  Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 24χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
 
*****
 
  Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μύρινας ότι το Ε/Π-Α/Κ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΔΡΕΑΣ” Σ.Μ.436, το οποίο ελλιμενιζόταν στο αλιευτικό καταφύγιο Μύρινας, παρουσίασε εισροή υδάτων με αποτέλεσμα τη βύθισή του.
  Το εν λόγω σκάφος ανελκύστηκε με τη συνδρομή στελεχών της οικείας Λιμενικής Αρχής και με τη βοήθεια γερανοφόρου οχήματος, ενώ έγινε απάντληση υδάτων από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μύρινας. 
  Στη συνέχεια το  “ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΔΡΕΑΣ” ρυμουλκήθηκε στο λιμένα Αγίου Νικολάου Μύρινας Λήμνου, όπου ανελκύστηκε.
  Από το Λιμεναρχείο Μύρινας που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του Α/Κ μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε ρύπανση και δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL