Θάνατος άνδρα στη Ζάκυνθο - Ανατροπή ιστιοφόρου σκάφους στο Σχοινιά Μαραθώνα - Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα

Θάνατος άνδρα στη Ζάκυνθο - Ανατροπή ιστιοφόρου σκάφους στο Σχοινιά Μαραθώνα - Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα 
 
  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ΄΄Καμίνια-Βασιλικού'' Ζακύνθου, 27χρονος αλλοδαπός.
  Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
   Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 
 
*****
 
     Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ραφήνας μεσημβρινές ώρες σήμερα, για την ανατροπή  ιστιοφόρου σκάφους με δύο επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 2 ν.μ. από  την ακτή της παραλίας του Σχοινιά Μαραθώνα.
      Οι δύο επιβαίνοντες, ημεδαποί 43 ετών αμφότεροι, περισυνελέγησαν από ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος που έσπευσε στην περιοχή και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν καλά στην υγεία τους στην ακτή του Σχοινιά, ενώ το σκάφος ρυμουλκήθηκε επίσης προς την ακτή.
                    
 *****
 
  Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών ηλικίας 65, 35, και 20 ετών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
  Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ο μεν 20χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα , με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια του 65χρονου και του 35χρονου, οι οποίοι τον συνόδευαν και θα ταξίδευαν μαζί του.
   Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL