Ευχές και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας, βρέθηκαν σήμερα στο Αρχηγείο του Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ. στην Ακτή Βασιλειάδη, όπου παρουσία του Γενικού Γραμματέα Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας κ. Χριστόπουλου Αθανασίου, του Αρχηγού Λ.Σ Αντιναυάρχου Λ.Σ. Κωνσταντίνου Σούλη και του Υπαρχηγού Λ.Σ. Αντιναυάρχου Λ.Σ. Φουστάνου Θεοδώρου, άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την μπάντα του Λ.Σ .- ΕΛ.ΑΚΤ. και αντάλλαξαν ευχές με στελέχη του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.

Ακολούθως, μετέβησαν στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ., όπου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής απηύθυνε, μέσω ασυρμάτου, ευχές στο πλήρωμα του εμπορικού πλοίου «ANANGEL OCEAN» ελληνικής σημαίας, το οποίο βρισκόταν στη Ινδονησία, στο πλήρωμα του Πλωτού Περιπολικού Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. 610 Μήθυμνας,το οποίο εκτελούσε περιπολία,  καθώς και με το Ελικόπτερο «HC36» το οποίο βρισκόταν εν πτήσει.

Ευχές αντάλλαξε ο κ. Υπουργός  και με το  προσωπικό στο Λιμενικό Σταθμό του Καστελόριζου, αλλά και με τα Κεντρικά Λιμεναρχεία Πειραιά, Λαυρίου, Ελευσίνας και Ραφήνας, καθώς και με την Υπηρεσία Εναέριων Μέσων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στο Τατόι και στο Κοτρώνι.


Wildcard SSL