Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» στην Κύθνο

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» στην Κύθνο – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητών στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

Απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κύθνου, από τον Πλοίαρχο του  Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π. 9913, ότι παρουσιάστηκε βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή, εκτελώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Κύθνο – Σέριφο – Σίφνο – Μήλο – Κίμωλο, με  279 επιβάτες.

Από τη Λιμενική Αρχή Κύθνου απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης, από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Οι επιβάτες του πλοίου θα προωθηθούν στους προορισμούς τους πρωινές ώρες σήμερα με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΤΖΟΥΕΛ» Ν.Π. 11045.

======================

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 55χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος και ο 39χρονος αλλοδαπός συνοδηγός, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρουν, κρυμμένους σε ειδικό χώρο εντός του φορτίου, πέντε (05) αλλοδαπούς στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.

======================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, σε δύο περιστατικά, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμ. Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, επτά (07) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με πλωτό περιπολικό  του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 60χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL