Έκρηξη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Πέραμα

Έκρηξη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Πέραμα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

Πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή λιμανάκι αλιέων Περάματος, σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής προς αποκλεισμό της πρόσβασης καθώς και πυροτεχνουργοί για διερεύνηση του χώρου και εντοπισμό στοιχείων.

Από την έκρηξη δεν προκλήθηκε τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

======================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, εντός του επιβατικού σταθμού νοτίου λιμένα Πατρών, κατά τη διάρκεια ελέγχου από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά και διαφορετικών προσώπων ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα.

========================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με πλωτό περιπολικό  του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 53χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.   

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL