Σύλληψη αλλοδαπών και του διακινητή τους στην Πάτρα – Θάνατος γυναίκας στην Αχαΐα – Εκδήλωση πυρκαγιάς σε οικίσκο στην Κω – Διακομιδή ασθενούς

Σύλληψη αλλοδαπών και του διακινητή τους στην Πάτρα – Θάνατος γυναίκας στην Αχαΐα – Εκδήλωση πυρκαγιάς σε οικίσκο στην Κω – Διακομιδή ασθενούς
 
Στη σύλληψη ενός 47χρονου διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 47χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος (τράκτορας /επικαθήμενο), από το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί μόνο το επικαθήμενο σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε κρυμμένους σε διαμορφωμένη κρύπτη εντός του χώρου του φορτίου, οχτώ (08) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.
 
 *****
 
Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε μία 58χρονη ημεδαπή, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή ''ΛΑΜΠΙΡΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ''  στην Αχαΐα .
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ” για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής
Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
 
 *****
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε οικίσκο του Σωματείου Λιμενεργατών “ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”  εντός του επιβατικού λιμένα της νήσου  Κω.
Άμεσα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κω μετέβησαν στο σημείο ενώ παράλληλα επιχείρησαν τρία (03) οχήματα στης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεσή της.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ενώ προανάκριση  διενεργείται  από το Λιμεναρχείο Κω σε συνεργασία με την οικεία Πυροσβεστική Υπηρεσία.
 
        *****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Αγία Πελαγία Κυθήρων στο λιμένα Νεάπολης Βοιών, με το Ε/Π-Τ/Ρ ''ΚΟΥΝΑΡΑ'' Ν.Π. 11828, 51χρονης, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL