Συνέχεια ενημέρωσης για τη σύλληψη ημεδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στο Ηράκλειο την 20/04/19 – Εντοπισμός και διασώσεις αλλοδαπών και συλλήψεις των αλλοδαπών χειριστών των λέμβων στη Μυτιλήνη και στη Μήθυμνα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στον Π

Συνέχεια ενημέρωσης για τη σύλληψη ημεδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στο Ηράκλειο  την 20/04/19 – Εντοπισμός και διασώσεις αλλοδαπών και συλλήψεις των αλλοδαπών χειριστών των λέμβων στη Μυτιλήνη και στη Μήθυμνα  – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στον Πειραιά – Διακομιδή ασθενούς
 
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τη σύλληψη ενός 54χρονου ημεδαπού μεσημβρινές ώρες της 20/04/19 από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, γνωρίζεται ότι σύμφωνα με το Τελωνείο Ηρακλείου, το ύψος των διαφυγόντων φόρων και  δασμών ανέρχεται στο ποσό των χιλίων διακοσίων τριάντα πέντε ευρώ και εβδομήντα τριών λεπτών    (€ 1.235,73).
 
***** 
 
Στον εντοπισμό και τη διάσωση οκτώ (08) αλλοδαπών προέβησαν,  πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ” ν. Λέσβου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης, ενώ συνελήφθη ένας αλλοδαπός εξ αυτών, ως  χειριστής της λέμβου.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
 
Επίσης, στον εντοπισμό και τη διάσωση είκοσι πέντε (25) αλλοδαπών προέβησαν,  πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΑΚΡΑ ΚΟΡΑΚΑ” ν. Λέσβου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα “ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΙΝΕΑΣ”, ενώ συνελήφθη ένας αλλοδαπός εξ αυτών, ως  χειριστής της λέμβου.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μήθυμνας
 
*****.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες χθες, στον  κεντρικό λιμένα   Πειραιά, όταν δίκυκλο όχημα που κινούταν αντικανονικά  συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του δίκυκλου ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας ''ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ'', για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
 *****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Τήνου στο λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 69χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL