Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Κεραμωτή την 26/04/2019 – Συλλήψεις αλλοδαπών στη Λέρο και την Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς – Εντοπισμός νεκρών δελφινιών και θαλάσσιας χελώνας

Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση σορού άνδρα  αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Κεραμωτή την 26/04/2019 –  Συλλήψεις αλλοδαπών στη Λέρο και την Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς – Εντοπισμός νεκρών δελφινιών και θαλάσσιας χελώνας
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναγνωρίστηκε η σορός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που βρέθηκε μεσημβρινές ώρες της 26/04/2019, δυτικά της παραλίας “ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ” Κεραμωτής.
Πρόκειται για ημεδαπό, ηλικίας 57ετών.
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Λέρου, κατά τη διαδικασία κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Λακκίου Λέρου.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στα ταξιδιωτικά έγγραφα του ανωτέρω, διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιάσει περιαστικούς όρους διαμονής που του είχαν επιβληθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας. 
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 31χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
  Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε ελέγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο. 
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Ρ-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π. 10001΄, 62χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
 
*****
 
Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό από το Λιμενικό Σταθμό Σίφνου στην παραθαλάσσια περιοχή “ΚΑΜΑΡΩΝ”  Σίφνου.
            Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική του ταφή.
 
 
Επίσης, ένα δελφίνι του είδους “DELPHINUS-DELPHIS”, εντοπίστηκε νεκρό, πρωινές ώρες χθες από το Β' Λιμενικό Τμήμα Πόρτο Λάγος, καθώς και μία (01) θαλάσσια χελώνα “καρέτα-καρέτα επί της παραλίας “ΜΑΝΔΡΑΣ” Ξάνθης πρωινές ώρες σήμερα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική τους ταφή.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL