Μικρής έκτασης πυρκαγιά στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα - Τροχαίο ατύχημα στην Πάτμο

Μικρής έκτασης πυρκαγιά στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου – Συλλήψεις    αλλοδαπών στην Πάτρα - Τροχαίο ατύχημα στην Πάτμο 
 
   Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου για εκδήλωση πυρκαγιάς μικρής έκτασης, σε γραφείο ιδιωτικής εταιρείας στον ισόγειο χώρο δημοπρασιών  εντός ιδιωτικών εγκαταστάσεων παραρτήματος ιχθυόσκαλας Κερατσινίου.
   Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου διαπίστωσαν ότι η πυρκαγιά είχε κατασβεστεί από υπαλλήλους της εγκατάστασης. 
  Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
 
*****
      Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών ηλικίας 62, 47, 26 και 24 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. 
    Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό. 
      Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα. 
 
*****
     Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της χερσαίας ζώνης λιμένα Σκάλας Πάτμου, μεταξύ Ι.Χ.Ε. οχήματος που οδηγούσε 68χρονος και  δίκυκλου που οδηγούσε 62χρονος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δεύτερου. 
   Άμεσα ο τραυματίας διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Πάτμου προς παροχή πρώτων βοηθειών, από όπου εξήλθε αυθημερόν.
    Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL