Θάνατος λουόμενου στον Ωρωπό – Ακυβερνησία Ι/Φ στην Κεφαλονιά – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Διακομιδές ασθενών

Θάνατος λουόμενου στον Ωρωπό – Ακυβερνησία Ι/Φ στην Κεφαλονιά – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Διακομιδές ασθενών
 
 
   Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αγίων Αποστόλων Καλάμου Αττικής, 87χρονος ημεδαπός.
     Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας “ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
  Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο νεκροτομείο  του Πανεπιστημίου Αθηνών.
 
*****
    Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κεφαλονιάς, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον κυβερνήτη του Ι/Φ σκάφους «ECLIPSE» σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου, για ακυβερνησία του λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή 02 ν.μ. δυτικά της Κεφαλλονιάς.
   Άμεσα με μέριμνα της οικείας Λιμενικής Αρχής στο σημείο κατέπλευσε το Ρ/Κ ''ΜΑΚΗΣ'' Ν.Α. 546  όπου εντόπισε και ρυμούλκησε το ιστιοφόρο με ασφάλεια στο λιμένα Αργοστολίου και τον επιβαίνοντά του καλά στην υγεία του.
   Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
 
 *****
   Στη σύλληψη μίας 26χρονης αλλοδαπής προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
    Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.
   Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.   
 
 *****
          Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
-61χρονης από το λιμένα Αλοννήσου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» Ν.Π. 10001,
-72χρονου από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου,Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL