Ανακοίνωση - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1. Το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στην εκτέλεση εργασιών απεγκατάστασης, επισκευής και επανατοποθέτησης μονάδας a/c και τοποθέτησης νέου εναλλάκτη θερμότητας κλειστού κυκλώματος νερού- ψυκτικού υγρού κεντρικής μονάδας (σερπαντίνας-chiller) συστήματος κλιματισμού του ΠΛΣ-144 του Λ/Χ Λευκάδας.

2.Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των #6.150,00€#, συμπεριλαμβανομένων νόμιμων κρατήσεων και απαλλασσομένου ΦΠΑ.

3. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν σχετικές πληροφορίες από την επισπεύδουσα Υπηρεσία (Λ/Χ ΛΕΥΚΑΔΑΣ) στο τηλέφωνο: 2645022322 προκειμένου να καταθέσουν την προσφορά τους εντός σφραγισμένου φακέλου με την ένδειξη: «Προσφορά για την εκτέλεση εργασιών απεγκατάστασης, επισκευής και επανατοποθέτησης μονάδας a/cκαι τοποθέτησης νέου εναλλάκτη θερμότητας κλειστού κυκλώματος νερού- ψυκτικού υγρού κεντρικής μονάδας (σερπαντίνας-chiller) συστήματος κλιματισμού του ΠΛΣ-144 του Λ/Χ Λευκάδας» μέχρι και την 05-06-2019 και ώρα 11:00, κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες στο κτίριο του Λ/Χ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, Δ. Γολέμη 5 – 7, ΤΚ 31100 όπου και θα εξετασθούν δημόσια».

ΣυνημμένοΜέγεθος
τεχνικές προδιαγραφές Air Contitoner526.91 KB

Κατηγορία:

Υπηρεσία:

Κατάσταση: 
ΕΝΕΡΓΟΣ

Wildcard SSL