Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή 15.711,80 γραμμαρίων κάνναβης στη Μυτιλήνη - Θάνατος λουόμενου στη Θάσο - Ακυβερνησία ιστιοφόρου σκάφους στη Λευκάδα

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή 15.711,80 γραμμαρίων κάνναβης  στη Μυτιλήνη - Θάνατος λουόμενου στη Θάσο - Ακυβερνησία ιστιοφόρου σκάφους στη Λευκάδα 
 
Συνέχεια Ενημέρωσης:  
 Αναφορικά με τη σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού, πρωινές ώρες σήμερα στο λιμένα Μυτιλήνης, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για κατοχή  15.711,80 γραμμαρίων κάνναβης, γνωστοποιείται ότι μετά από νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στην περιοχή του Ζωγράφου Αττικής από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους πενήντα γραμμαρίων (50gr), το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500,00 euro) και ένα φυσίγγιο των 09mm.
        Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
 
*****
   Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Ρωσογκρεμού Ν.Θάσου,45χρονος αλλοδαπός.
Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ όπου ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του.
   Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Θάσου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.
 
*****
  Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, απογευματινές ώρες σήμερα, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για περιστατικό ακυβερνησίας του Ι/Φ σκάφους «HALIA» σημαίας Γαλλίας, στη θαλάσσια περιοχή 3 ναυτικών μιλίων βόρεια της ν. Κεφαλονιάς, με δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες.
   Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  καθώς και του αλιευτικό σκάφος ''ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ'' Σ.Λ. 44. Το «HALIA» ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στην περιοχή βόρεια του διαύλου Λευκάδας από το αλιευτικό σκάφος, με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..
   Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Λιμεναρχείο Λευκάδας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
   *****
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL