Μηχανική βλάβη Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στην Κεφαλληνία – Τραυματισμός επιβάτιδος σε Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου στην Ηγουμενίτσα - Συλλήψεις οδηγών χωρίς άδεια ικανότητας στη Μυτιλήνη - Διακομιδές ασθενών

 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΒΑΣΟΣ Κ” Ν.Π. 10431, μετά το πέρας των δρομολογίων του πλοίου στη γραμμή Πεσσάδα Κεφαλληνίας – Άγιος Νικόλαος Βόλιμων Ζακύνθου παρουσιάστηκε μηχανική βλάβη .
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού κλάσης και πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.
*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τραυματισμό 87χρονης επιβάτιδος του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “ΑΝΩ ΧΩΡΑ” Ν.Π. 11173.
Η ανωτέρω η οποία κατά την επιβίβαση της έπεσε στις σκάλες με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο ισχίο του δεξιού ποδιού, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας για ιατρικές εξετάσεις. 
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
*****
Για οδήγηση στερούμενοι άδειας ικανότητας, συνελήφθησαν ένας 17χρονος  οδηγός δίκυκλου μοτοποδηλάτου και ένας 22χρονος  οδηγός   δίκυκλης μοτοσυκλέτας, βραδινές ώρες χθες, στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως στη Μυτιλήνη από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί τις προανακρίσεις,  επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
 
Επίσης, για οδήγηση στερούμενοι άδειας ικανότητας, συνελήφθησαν ένας 26χρονος και ένας 20χρονος, οδηγοί δίκυκλης μοτοσυκλέτας, βραδινές ώρες χθες, επί της οδού Π. Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί τις προανακρίσεις,  επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, χθες και  σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
61χρονου, από το λιμένα Θάσου στο λιμένα Κεραμωτής με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΘΑΣΟΣ Ι” Ν. Πειραιά 11657,
53χρονης, από το λιμένα Θάσου στο λιμένα Κεραμωτής με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΘΑΣΟΣ ΙΙΙ” Ν. Πειραιά 11589 και
25χρονου αλλοδαπού, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL