Ανεύρεση σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Πέραμα - Σύλληψη οδηγού στη Χίο - Πτώση Δ/Κ οχήματος στη θάλασσα στο Αίγιο - Θάνατος λουόμενων στην Ιτέα, το Νέο Μαρμαρά και το Σταυρό

Ανεύρεση σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Πέραμα - Σύλληψη οδηγού στη Χίο - Πτώση Δ/Κ οχήματος στη θάλασσα στο Αίγιο - Θάνατος λουόμενων στην Ιτέα, το Νέο Μαρμαρά και το Σταυρό

 

Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, μία (01) σορός αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από την προβλήτα ΙΙ στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Ανωτέρω σορός, σε προχωρημένη σήψη, πιθανόν αρσενικού φύλου λευκής φυλής, ύψους περίπου 1,70m και κανονικής σωματικής διάπλασης, έφερε μπλε τζιν παντελόνι και λευκό κοντομάνικο πουκάμισο, ενώ ήταν περιτυλιγμένη με νάιλον διαφανείς και μαύρες σακούλες δεμένες με μονωτική ταινία.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

*****

 

Για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας συνελήφθη ένας 19χρονος οδηγός δίκυκλης μοτοσυκλέτας, πρωινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Χίου, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αιγίου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για την πτώση ενός δίκυκλου οχήματος στη θάλασσα, σε σημείο της παραλιακής οδού Αλυκής Αιγίου.

Στην ανωτέρω περιοχή μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν ότι ο 69χρονος οδηγός και μοναδικός επιβαίνοντας σε αυτό είχε εξέλθει με τη βοήθεια περαστικών, καλά στην υγεία του, και το όχημα είχε ανασυρθεί.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ'' στην Ιτέα, 85χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιτέας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιτέας.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ'' Χαλκιδικής, 87χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Σταυρού Θεσσαλονίκης, 67χρονος αλλοδαπός.

Ο θάνατος του ανωτέρω διαπιστώθηκε από Ιατρό του Κέντρου Υγείας Σταυρού, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί αρχικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL