Σύλληψη για ναρκωτικά και απείθεια στο Γαύριο Άνδρου - Τραυματισμός αλλοδαπού στην Ίο - Θάνατος λουόμενων στο Γύθειο και τον Άγιο Νικόλαο - Διακομιδές ασθενών

Σύλληψη για ναρκωτικά και απείθεια στο Γαύριο Άνδρου - Τραυματισμός αλλοδαπού στην Ίο - Θάνατος λουόμενων στο Γύθειο και τον Άγιο Νικόλαο - Διακομιδές ασθενών

 

Στη σύλληψη ενός 29χρονου προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Γαυρίου.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο λιμένα Γαυρίου πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, βρέθηκε να κατέχει ένα (01) χαρτόκουτο που περιείχε μία (01) γλάστρα με δύο (02) δενδρύλλια κάνναβης, ενώ στην παρουσία των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τράπηκε σε φυγή και πέταξε το ως άνω χαρτόκουτο σε παρακείμενο οικόπεδο.

Ακολούθησε καταδίωξη και ο 29χρονος αφού ακινητοποιήθηκε συνελήφθη, ενώ τα δενδρύλλια, ύψους 35 και 30 εκατοστών αντίστοιχα, μετά από έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Γαυρίου του Λιμεναρχείου Άνδρου.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στο www.hcg.gr.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ίου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη ενός εγκλωβισμένου τραυματία στην παραλία ''ΧΑΛΑΡΑ'' πλησίον Μαγγαναρίου ν. Ίου.

Άμεσα απέπλευσε προς την εν λόγω περιοχή, η οποία είναι δύσβατη και μη προσβάσιμη από στεριά, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. συνοδεία ιατρών, το πλήρωμα του οποίου απεγκλώβισε τον ανωτέρω, αλλοδαπός ηλικίας 24 ετών, και τον μετέφερε στο λιμένα Ίου, από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο τοπικό Κέντρο Υγείας.

Σύμφωνα με τον 24χρονο, γλίστρησε και έπεσε σε βραχώδες σημείο της προαναφερόμενης παραλίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί του ώμο.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ίου.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Κυπαρίσσου Δήμου Ανατολικής Μάνης, 89χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Αμμουδάρας Δήμου Αγίου Νικολάου, 58χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 25χρονου από το λιμένα Αγνώντα ν. Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Ρ-Τ/Χ ''ΜΑΡΙΑΝΗ'' Τ.Σ. 119Α΄ και

  • 92χρονης από το λιμένα ν. Πάρου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745

     

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL