Θάνατος λουόμενης στο Ναύπλιο -Τροχαίο ατύχημα στη Σαλαμίνα – Προσάραξη σε αμμώδη αβαθή Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην Αίγινα – Μηχανική βλάβη λέμβου στον Πειραιά - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα

Θάνατος λουόμενης στο Ναύπλιο -Τροχαίο ατύχημα στη Σαλαμίνα –  Προσάραξη σε αμμώδη αβαθή Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην Αίγινα – Μηχανική βλάβη λέμβου στον Πειραιά - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα 
 
 
    Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ιρίων Αργολίδας, 74χρονη ημεδαπή.
   Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
   Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
     
                                                                            *****
     Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πρωινές ώρες σήμερα στην οδό Σαλαμινομάχων Σαλαμίνας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με 36χρονη οδηγό, συγκρούστηκε με Δ/Κ μηχανή με δύο επιβαίνοντες, (36χρονος οδηγός και 30χρονη συνοδηγός), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των επιβαινόντων στο Δ/Κ.
        Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα ΕΚΑΒ στο ''ΑΤΤΙΚΟ'' Νοσοκομείο.
    Από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας που διενεργεί προανάκριση, συνελήφθη η οδηγός του ΙΧΕ οχήματος.
               
                                                                            *****
     Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αίγινας μεσημβρινές ώρες σήμερα, για την προσάραξη σε αμμώδη αβαθή του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους ''ΟΛΥΜΠΙΚ'' Ν.Π. 12273, στη θαλάσσια περιοχή Φάρου Αίγινας, με οκτώ (08) επιβαίνοντες.
        Στην περιοχή έσπευσε το ιδιωτικό σκάφος ''ΜΑΛΤΕΖΟΣ I RESCUE'' Τ.Α. 203, όπου με τη συνδρομή του, το ''ΟΛΥΜΠΙΚ'' αποκολλήθηκε και έπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Αίγινας. 
      Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας, μέχρι την την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί. 
                                                                         
                                                                           *****
        Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Πειραιά, για μηχανική βλάβη του Τ/Χ ''ΕΙΡΗΝΗ'' Λ.Π. 3742 Ε', με δύο (02) ημεδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή νότια της νήσου Ψυττάλειας.
       Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,όπου εντόπισε το  ταχύπλοο και με τη συνδρομή του, καθώς και με τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους, το ''ΕΙΡΗΝΗ'' κατέπλευσε στο λιμένα ''ΑΡΜΟΣ'' Περάματος, με τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους.
                
                                                                         *****
      Στη σύλληψη ενός 20χρονου και μίας 19χρονης αλλοδαπής προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
     Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο και πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο αντίστοιχα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. 
     Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL