Αποβίβαση ασθενούς επιβάτιδος από κρουαζιερόπλοιο στην Πύλο – Ακυβερνησία ιστιοφόρου σκάφους στο Λαύριο - Διακομιδή ασθενούς

Αποβίβαση ασθενούς επιβάτιδος από κρουαζιερόπλοιο στην Πύλο – Ακυβερνησία ιστιοφόρου σκάφους στο Λαύριο - Διακομιδή ασθενούς
       
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πύλου, ότι 50χρονη αλλοδαπή επιβάτης του Κ/Ζ πλοίου ''VEENDAM'' σημαίας Ολλανδίας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο παρέλαβε την 50χρονη και  την μετέφερε με ασφάλεια στο λιμένα Πύλου, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
 
*****
        
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, για περιστατικό ακυβερνησίας του ιστιοφόρου σκάφους ''JOY'' σημαίας Γερμανίας, με δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή ν. Πατρόκλου Λαυρίου.
Στην περιοχή μετέβη το αλιευτικό σκάφος “ΠΑΝΑΓΙΑ” Ν.Λ. 375, όπου εντόπισε το ''JOY'' και το ρυμούλκησε με ασφάλεια στο αλιευτικό καταφύγιο Παλαιάς Φώκαιας.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης. 
 
*****
       
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Κουκουναριών Σκιάθου στο λιμένα Πλατανιά Πηλίου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΜΑΡΟΥΣΑ'' Ν.Σ. 154, 30χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL