Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στο Ναύπλιο – Θάνατοι λουόμενων στην Πρέβεζα και στην Χαλκιδική–

Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στο Ναύπλιο – Θάνατοι λουόμενων στην Πρέβεζα και στην Χαλκιδική– Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ και Θ/Γ σκάφους στην Ηγουμενίτσα και στην Πρέβεζα – Ανεύρεση πυρομαχικού υλικού στην Πύλο
                                  
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, στη χερσαία ζώνη λιμένα Ναυπλίου, όταν δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 20χρονος, συγκρούστηκε με σταθμευμένο Ι.Χ.Ε όχημα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου για ιατρική περίθαλψη, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. 
 
*****
 
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή “ΣΑΡΤΗ” Χαλκιδικής, 36χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία “ΛΟΥΤΣΑ” Πρέβεζας, 82χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας “ΚΑΝΑΛΛΑΚΙΟΥ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
                                                                             *****
    
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, ότι κατά τη διαδικασία απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ «PRINCE» σημαίας Κύπρου, παρουσιάστηκε αδυναμία εκκίνησης της αριστερής κύριας μηχανής του.
Το ανωτέρω πλοίο, στο οποίο επέβαιναν ογδόντα ένας (81) επιβάτες και είκοσι ένα (21) οχήματα, εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο Πρίντεζι Ιταλίας-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα-Πρίντεζι Ιταλίας. Οι επιβάτες, με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με έτερο πλοίο.
Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας απαγορεύτηκε ο απόπλους του   «PRINCE», μέχρι προσκόμισης εγγράφου διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
 
                                                                           *****
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. ότι το Θ/Γ “ELADA”, κενό επιβατών, ρυμουλκούταν από το Ρ/Κ “ΘΥΕΛΛΑ” Ν.Π. 4422, λόγω μηχανικής βλάβης.
Το εν λόγω Θ/Γ κατέπλευσε στη μαρίνα “ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ”, όπου από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.  
 
*****
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πύλου για εντοπισμό πυρομαχικού υλικού, στη θαλάσσια περιοχή λιμένα Φοινικούντα Μεσσηνίας.
Από το Λιμεναρχείο Πύλου ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία για της δικές της ενέργειες, ενώ ο χώρος έχει σημανθεί και φυλάσσεται από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL