Θάνατος λουόμενης στο Γύθειο – Θάνατος γυναίκας στα Νέα Μουδανιά – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα –

Θάνατος λουόμενης στο Γύθειο – Θάνατος γυναίκας στα Νέα Μουδανιά – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Σύλληψη οδηγού χωρίς άδεια ικανότητας στη Σύρο – Θαλάσσια ρύπανση μικρής έκτασης στον Άλιμο
 
 
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της ν. “ΚΡΑΝΑΗΣ” Νομού Λακωνίας, 49χρονη ημεδαπή.
Η ανωτέρω μεταφέρθηκε στο  Κέντρο Υγείας Γυθείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.
 
*****
 
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία “ΝΕΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ” Χαλκιδικής, 73χρονη αλλοδαπή.
Ο θάνατος της ανωτέρω διαπιστώθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ που μετέβει στο σημείο, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο  Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. 
Επίσης, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 22 και 29 ετών, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
*****
 
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 16χρονος αλλοδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Λιμεναρχείου Σύρου.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
Κατόπιν ελέγχου μεσημβρινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή τουριστικού λιμένα Αλίμου, από στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση ιριδίζουσας μορφής έκτασης περίπου πέντε (05) τ.μ., από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. 
Η εν λόγω ρύπανση αντιμετωπίστηκε άμεσα με μηχανικά μέσα, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL