Εντοπισμός πυρομαχικού υλικού στην Κυλλήνη – Πτώση οχήματος στη θάλασσα στον Πειραιά –

Εντοπισμός πυρομαχικού υλικού στην Κυλλήνη – Πτώση οχήματος στη θάλασσα στον Πειραιά – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα –Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στο Λαύριο – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στη Μονεμβασία 
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κυλλήνης, για την ύπαρξη ενός αντικειμένου (πιθανόν βόμβα βυθού), στη θαλάσσια περιοχή ''ΑΡΚΟΥΔΙΟΥ'' δήμου Πηνειού.
Άμεσα μετέβησαν στην ανωτέρω περιοχή στελέχη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη του εν λόγω αντικειμένου σε βάθος περίπου εκατόν πενήντα εκατοστών (150 cm) και σε απόσταση περίπου είκοσι μέτρων (20m) από την ακτή. 
Από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης επισημάνθηκε η ακριβής θέση του εν λόγω αντικειμένου και ενημερώθηκε η Ναυτική Διοίκηση Ιονίου για τις δικές της ενέργειες.
*****   
Στη σύλληψη ενός 25χρονου ημεδαπού προέβησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, 
Συγκεκριμένα, τα ανωτέρω στελέχη στο πλαίσιο περιπολίας εντός του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά διαπίστωσαν περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα εντός του επιβατηγού λιμένα, με οδηγό τον 25χρονο και συνοδηγό  έναν 27χρονο ημεδαπό, οι οποίοι εξήλθαν του οχήματος καλά στην υγεία τους.
Κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  εντόπισε το Ι.Χ.Ε. όχημα με σκοπό να εξακριβώσει την μη ύπαρξη έτερου προσώπου εντός οχήματος το οποίο τελικά ανελκύστηκε. 
Προανάκριση διενεργείται  από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
 
***** 
Στη σύλληψη ενός 34χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Επίσης, στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
***** 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, στη χερσαία ζώνη λιμένα Λαυρίου, όταν ρυμουλκούμενο “τρέιλερ” από Ι.Χ.Ε. με ημεδαπό οδηγό, τραυμάτισε 14χρονη ημεδαπή στο δεξί κάτω άκρο.
Άμεσα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου, από όπου και εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται  από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.
 
*****
Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέττα - καρέττα εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Μονεμβασίας, στην παραθαλάσσια περιοχή ''ΠΟΡΙ'' ν. Μονεμβασίας.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.  
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL