Έρευνες για εντοπισμό αγνοούμενου λουόμενου και εντοπισμός του χωρίς τις αισθήσεις του στην Κέρκυρα - Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Θ/Γ σκάφος στο Παλιούρι Χαλκιδικής - Θάνατος λουόμενου στη Θάσο - Θάνατος λουόμενου στο Ηράκλειο - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμ

 Έρευνες για εντοπισμό αγνοούμενου λουόμενου και εντοπισμός του χωρίς τις αισθήσεις του στην Κέρκυρα - Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Θ/Γ σκάφος στο Παλιούρι Χαλκιδικής - Θάνατος λουόμενου στη Θάσο - Θάνατος λουόμενου στο Ηράκλειο - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα
 
  
  Ενημερώθηκαν βραδινές ώρες χθες οι Λιμενικές Αρχές Κέρκυρας και Παλαιοκαστρίτσας, για περιστατικό αγνοούμενου 71χρονου αλλοδαπού κολυμβητή στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας του Αγίου Γορδίου Παλαιοκαστρίτσας Κέρκυρας.
      Άμεσα για την περιοχή απέπλευσαν (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα  (01) ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02)  ιδιωτικά σκάφη, καθώς και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης των οποίων μέλη μετέβησαν στην περιοχή από ξηράς.
      Ο άνδρας εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη δύτη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
          Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.
     
                                                                           *****
     Πυρκαγιά εκδηλώθηκε βραδινές ώρες χθες, σε θαλαμηγό σκάφος με όνομα ''MIRAGO'' σημαίας ΗΠΑ, στη θαλάσσια περιοχή Ξυνών Παλουρίου Χαλκιδικής, με έξι (06) επιβαίνοντες, οι οποίοι αποβιβάστηκαν από το σκάφος καλά στην υγεία τους.
      Άμεσα για την περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου κατέσβησαν την πυρκαγιά, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός ατόμων.
       Πέριξ της Θ/Γ έχει τοποθετηθεί φράγμα προς αποφυγή τυχόν θαλάσσιας ρύπανσης.
     Από τη Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών που διενεργεί προανάκριση,συνελήφθη ο Κυβερνήτης του ανωτέρω σκάφους.
                                                                          
                                                                          *****     
    Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Σκάλας Ποταμιάς ν.Θάσου, 33χρονος αλλοδαπός.
   Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
    Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε  διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.
                                                                      *****
 
       Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Κάτω Γουβιών Δήμου Χερσονήσου, 29χρονη αλλοδαπή.
    Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
      Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε  διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
                                                                       *****
        Στη σύλληψη ενός 46χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
        Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο καθώς και ότι είχε απαγόρευση εισόδου σε έδαφος Schengen, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
        Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
 
                                                                        *****
      Στη σύλληψη έξι (06) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
      Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών   εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, σε ΙΧΕ  τύπου van διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ηλικίας 23 ετών και ο συνοδηγός ηλικίας 25ετών,μετέφεραν από κοινού τέσσερις αλλοδαπούς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
       Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL