Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη την 08/09/2019 - Σύλληψη αλλοδαπής για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στη Μυτιλήνη - Θάνατοι λουόμενων στην Πρέβεζα και στα Μέθανα -

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη την 08/09/2019 - Σύλληψη αλλοδαπής για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στη Μυτιλήνη -  Θάνατοι λουόμενων στην Πρέβεζα και στα Μέθανα - Εντοπισμός νεκρής φώκιας
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Σχετικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στη Μυτιλήνη την 08/09/2019, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, ανέρχονται στο ποσό των χιλίων τριάντα πέντε ευρώ και δεκαέξι λεπτών (1.035, 16€). 
*****
Στη σύλληψη μιας 35χρονης αλλοδαπής προέβησαν, πρωινές ώρες της 13/09/2019, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας».
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Μυτιλήνης, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας σε συνεργασία με προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά διακόσια (200) πακέτα τσιγάρων, διάφορων επωνυμιών, το σύνολο των οποίων δεν έφερε την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης. 
Όπως έγινε γνωστό από το Τελωνείο Ηρακλείου, οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των χιλίων τριάντα πέντε ευρώ και δέκα έξι λεπτών (1.035,16€).
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία “ΜΥΤΙΚΑ” Πρέβεζας, 84χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία “ΨΗΦΤΑ” Τροιζηνίας Μεθάνων, 58χρονος .
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Γαλατά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πόρου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Μία φώκια εντοπίστηκε νεκρή, πρωινές ώρες σήμερα, από τη Λιμενική Αρχή Κω,  στην παραθαλάσσια περιοχή “ΤΙΓΚΑΚΙ” ν. Κω.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL